Jeg har en klage

Her hos Unisport er vi altid åbne for en god dialog, og vil derfor altid bede om at man tager fat i os, hvis man har en klage. Vi kan altid kontaktes på vores mail Unisport@unisport.dk eller inden for vores åbningstider, på både telefon og livechat. Vores åbningstider er man.-tor. 10-21 og fre. 10-17

Hvis vi ikke kan finde en løsning man finder acceptabelt, så er det muligt at tage sagen videre på følgende måde.

Oplysning om klagemuligheder

Center for Klageløsning

Har man en klage hos Unisport, som ikke kan løses med os, så er det muligt at indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, som kan sendes til adressen nedenfor.

Center for Klageløsning, Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

Forbruger Europa

Det er også muligt at tage denne online klageportal, via EU-Kommisionens Online Klageportal. Det har meget lille relevans, hvis man har bopæl i Danmark, men er henvendt til folk der bor i andre EU-lande. Man skal indgive klagen via dette link http://ec.europa.eu/odr. Det er vigtigt at man ved indgivelse af klagen angiver vores email adresse unisport@unisport.dk.

Vi vil altid opfordre til at man lægger ud med at tage kontakt til os, da vi forhåbentligt kan finde en løsning, så vidt klagen er berettiget.