Sponsorater

På grund af den store interesse omkring sponsorater, har vi valgt ikke at tilbyde sponsorater her fra Unisport. Grundet den enorme efterspørgsel, sponsorerer vi hverken hold, klubber, arrangementer eller enkeltpersoner, da det ikke ville være muligt at udvælge enkelte sager, ud fra de mange gode tilbud.

Ønsker du en teamsportaftale, med gode priser på et holdsæt eller lignende, er man velkommen til at tage fat i os, på Unisport@unisport.dk, og høre omkring mulighederne for en teamsport aftale.