Spørgsmål til Praktik/Skolebrug

Praktikophold

Hos Unisport, tager vi desværre ikke i mod praktikanter, ved mindre der decideret søges efter det.

Årsagen er, at vi i en daglig dag, som er meget omskiftelig, ikke ser relevante arbejdsopgaver for et praktikophold, og ikke ser resultatet give den fornødne læring for hverken os som praktik-sted eller for praktikanten.

Spørgsmål til skolebrug

Er du ved at skrive en opgave, og bruger du Unisport som emne? Først og fremmest, tusind tak for opmærksomheden!

Vi står gerne klar til at hjælpe med spørgsmål om virksomheden, til en hvis grad. Du er velkommen til at kontakte os på unisport@unisport.dk