Unisport Prismatch

Jeg har fundet en vare billigere et andet sted - tilbyder i prismatch?

Med de astronomiske priser vi ser på transfermarkedet lige for tiden, er vi hos Unisport gået i den modsatte retning! Vi vil sikre os at du altid får produktet til DK's bedste pris, og sikre os at det hele går hånd i hånd, med Unisport Prismatch.

Hos Unisport.dk vil vi gerne matche billigste danske pris og derfor tilbyder vi prismatch, hvis du skulle have fundet et produkt billigere online et andet sted. På den måde er du altid garanteret den bedste handel!

Hvordan virker prismatch?

Skulle du finde et produkt du ønsker billigere et andet sted på nettet, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig med at matche prisen. Alt du skal gøre er blot at placere din ordre på det produkt du ønsker og som du ønsker et prismatch på. Til din bestilling skal du tilknytte en ordrekommentar, hvor i du skriver linket til den side hvorpå du har fundet produktet billigere. Så vil vi tage en vurdering om et prismatch er muligt.

Er du i tvivl om hvorvidt der kan laves prismatch på et produkt er du velkommen til at henvende dig til en af vores kundeservice medarbejdere. Det kan du enten gøre ved at skrive en mail til os på; unisport@unisport.dk, skrive til vores livechat eller ringe til os på tlf. 33 25 08 03. Det eneste vi skal bruge er et link til den hjemmeside, hvor du har fundet produktet billigere og herefter vil vi forklare hvordan prismatchet foretages. Det kræver blot, at produktet og tilbuddet opfylder nedenstående betingelser.

Alle prismatch forespørgsler vil blive behandlet senest næstkommende hverdag.

Betingelser for prismatch

Prisen skal være fundet på en danskejet hjemmeside med dansk CVR nummer, og prisen skal være aktuel på købstidspunktet. Det ønskede produkt skal være på lager hos konkurrenten i både samme farve, model og størrelse på købstidspunktet. Gælder ikke restpartier, køtilbud, bundletilbud, timetilbud, åbningstilbud, samt fragt osv.
Gælder kun privatkøb og max. 5 stk. pr. kunde.