Kundeservice    /    FAQ
Følg

Leveringsmetoder

Hos Unisport tilbyder vi et bredt udvalg af leveringsmetoder for at sikre, at leveringen passer ind i din dagligdag. Vi leverer til få lande i udlandet, men har en international side på www.unisportstore.com der leverer til hele verden.

 

Vi tilbyder følgende leveringsmetoder:

PostNord Privat

Med PostNord Privat bliver pakken leveret hjem til din adresse. PostNord har dag-til-dag levering fra mandag-fredag, og er derfor en meget populær og hurtig løsning. Tidsrummet for levering kan variere meget, da PostNord kører rundt med pakker fra tidlig morgen til sen eftermiddag.

Pris: 39 DKK

PostNord Pakkeshop

Få din pakke leveret til nærmeste pakkeboks eller posthus. Så kan du hente din pakke, når det passer dig, og stadig være sikker på en dag-til-dag levering fra mandag-lørdag. Pakkeboksene har åbent 24 timer i døgnet og passer derfor perfekt til en travl hverdag.

Pris: 25 DKK ved køb under 299 / 0 DKK ved køb over 299

GLS Pakkeshop

Levering til din nærmeste kiosk eller tankstation mm. Lange åbningstider sikrer dig gode muligheder for afhentning af din pakke. 

Pris: 25 DKK ved køb under 299 / 0 DKK ved køb over 299

GLS Erhverv

Vælg den nemme løsning, og få ordren leveret direkte til arbejdet. Så skal man ikke tænke på afhentning eller åbningstider, men blot få den leveret til ens andet "hjem".

Pris: 30 DKK ved køb under 299 / 0 DKK ved køb over 299

 

Afhentning i butikken, Vimmelskaftet 42, 1161 København K

Har du bedre mulighed for at komme forbi butikken på Vimmelskaftet? Så er det nu muligt at bestille til afhentning i vores butik i hjertet af København. Pakken bliver typisk klar næstkommende hverdag, efter middag. Vi vil altid holde dig opdateret på hvornår pakken er klar til afhentning. Den kan hentes inden for hele vores åbningstid, som kan ses her.

Pris: 0 DKK

Unisport Express

Bemærk: Unisport Express er midlertidigt nedlagt, pga. flytning af vores lager

En af de mest eksklusive leveringsmetoder. Hvis du bestiller mandag til torsdag mellem kl. 9.00 og 16.59 og fredag mellem kl. 9-15.59, til en adresse inden for postnummerene 0900-2942, vil du modtage pakken inden for kun 3 timer. Bestilles der uden for dette tidsrum, så er pakken fremme den næstkommende hverdag inden klokken 12.00.

Det er vigtigt at man er på adressen når der bliver bestilt Express. Når det sendes med Express er en underskrift nødvendig for udlevering.

Pris: 99 DKK

unisport-express-graphic-update-4.png

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.
Drevet af Zendesk