Hvor lang leveringstid er der på produkter med tryk?

Når man vælger tryk på et produkt, forlænges leveringstiden med en dag, så den kommer til at hedde 2-3 dage i stedet for 1-2.

Grunden til dette er, at vi selv trykker alle vores produkter, og at vi derfor skal have produktet forbi vores produktionsafdeling, som vil personalisere dit produkt, præcis som du har ønsket.

I denne proces trykker vi først produkterne, for så at lade dem køle af, før de bliver pakket og sendt.