Hvordan kan jeg undgå vabler og smerter?

Der er mange ting, der kan være skyld i vabler og smerter i fødderne. Her har vi samlet en oversigt over løsninger på de forskellige problemer.

Vælg den rigtige størrelse

Når man køber nye støvler, er det vigtigt, at man vælger den rigtige størrelse. Hvis man bruger en størrelse, der er for lille eller for stor, kan det skabe en unødvendig og ubehagelig friktion, som giver slemme vabler og smerter.

Skab et ordentligt fodfæste

Et redskab til at minimere denne friktion er de populære Trusox, som bruges rundt om i verden. De er lavet med små gummidutter, som sørger for, at du stå helt fast i støvlerne.

Find vores udvalg af Trusox her

Den perfekte pasform

Man kan opleve smerter, hvis pasformen ikke er perfekt, og det kan være et stort irritationsmoment i dit spil. Vi foreslår, at man prøver Ninja Tricket. Dette blødgør dine støvler og får dem til at sidde bedre.

En god fodhygiejne

Det er meget vigtigt med en god fodhygiejne, så sørg for, at fødderne er vasket og klar til fodbold!