Åbningstider for ordreafhentning

Bemærk: Afhentning på Bådehavngade er midlertidigt nedlagt, pga. flytning af vores lager

Når man henter ordrer på vores lager, skal man være opmærksom på åbningstiderne, så man ikke kører forgæves.

Ordreafhentningen er mulig i følgende tidsrum:

Mandag - fredag: 9.30 - 16.30

Lørdag - Søndag + helligdage: Lukket

Så snart din ordre er klar til afhentning på vores lager vil du modtage en SMS og mail omkring dette. Inden denne besked er modtaget er det ikke muligt at hente din ordre.

Vi anbefaler at man har ordrenummeret klar, så det er nemmere at finde din ordre.