Behandlingstid fra bestilling til afhentning?

Bemærk: Afhentning på Bådehavngade er midlertidigt nedlagt, pga. flytning af vores lager.

Leveringstid kan variere meget fra ordre til ordre, alt efter hvilke produkter der er bestilt.

Ordrer med produkter på 1-2 dages levering kan hentes omkring 1-3 timer fra bestillingstidspunktet, inden for åbningstiderne.

Har du fået personaliseret et produkt, vil der stå 2-3 dages levering, og så vil ordren kunne hentes den næstkommende hverdag.

Bemærk: Leveringstiderne kan variere i travle perioder.

Du vil modtage en mail eller SMS, så snart ordren er klar til afhentning. Vi anbefaler, at man venter med at køre mod vores lager, før man har fået sin mail eller SMS, så man er helt sikker på, at ordren er klar til afhentning.

Er du interesseret i åbningstider for vores ordreafhentning, kan du finde dem her.