Kan jeg annullere min ordre?

Det er muligt at få annulleret en ordre, så længe den hverken er "lagt til tryk" eller "afsendt". Man vil altid modtage en mail, når ordren er lagt til tryk, og/eller når den er afsendt. hvilket giver et overblik over, hvornår det ikke længere er muligt at annullere.

Indtil man modtager disse mails, er det muligt at ringe til os på 3325 0803, man-tors 10-21 og fredag 10-17. I samme tidsrum kan man fange os på vores chat. Man er også altid velkommen til at sende os en mail på unisport@unisport.dk, så sørger vi for at annullere ordren.

Da vi normalt afsender en ordre meget hurtigt, er det vigtigt, at man straks kontakter os, hvis man ønsker ordren annulleret.

Det er vigtigt, at man har et ordrenummer klar, så vi hurtigt kan finde ordren, før den bliver behandlet.

Er ordren afsendt, er det ikke muligt at annullere ordren. Men så længe produktet ikke er personaliseret, har man 30 dages returret. Man kan derfor sende hele ordren tilbage og få pengene refunderet.