Kundeservice    /    FAQ
Følg

Leveringstider

Selvom vi har de fleste varer på eget lager, tilbyder vi også en række bestillingsvarer, som kan hentes hjem fra leverandører og lignende. En ordre afsendes først fra lageret, når alle produkter er klar til afsendelse.

Herunder kan du se, hvilke leveringstider vi normalt arbejder med. Dog ser vi i travleperioder, som sæsonopstart, slutrunder og juleperioden, at leveringstiderne er højere, men det vil altid fremgå på produktet, og på bestillings-bekræftelsen.

1-2 hverdages levering

Langt størstedelen af vores produkter har denne leveringstid. Dette betyder, at vi kan sende samme dag eller næstkommende hverdag, og dermed sikre dig en lynhurtig levering. 

2-3 hverdages levering

Når man vælger at få tryk på et produkt, forlænges leveringstiden med en dag. Dette skyldes, at vi selv trykker på produkterne, hvilket giver en længere behandlingstiden. 

4-8 hverdages levering

For at kunne tilbyde så mange produkter som muligt, vil enkelte produkter blive bestilt hjem efter ønske. Disse produkter vil have en leveringstid på 4-8 dage, da de ofte hentes hjem fra England.

Forudbestilling

Vi har enkelte produkter til forudbestilling. Det er produkter, som endnu ikke er kommet til vores lager, men som forventes på et bestemt tidspunkt. Der er altid en tidshorisont på selve produktet.

Vi arbejder med tre perioder i løbet af måneden. Det er følgende perioder:

Primo: 1.-10. i en måned

Medio: 11.-20. i en måned

Ultimo: 21.-31. i en måned

 

Bemærk: Bestillinger til Grønland eller Færøerne har en leveringstid på omkring 1-2 uger. Derfor skal der tilføjes 1-2 uger på overstående leveringstider.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.
Drevet af Zendesk