Ændring af leveringsmetode

Med mange forskellige leveringsmetoder kan man komme i en situation, hvor man fortryder sit valg, eller er kommet til at vælge forkert. Dette kan vi heldigvis finde en løsning på.

Har man ikke fået en mail om afsendelsen af pakken, og ønsker man at få ændret leveringsmetoden, kan man ringe på 3325 0803, man-tors 10-21 og fredag 10-17. I samme tidsrum kan man også fange os på vores chat. Man er også altid velkommen til at sende os en mail på unisport@unisport.dk

Ændr til en dyrere leveringsmetode

Vi har enkelte metoder, der altid er gratis såsom afhentning på vores lager. Hvis man har valgt dette, men alligevel ikke har mulighed for at komme forbi og hente pakken, kan man købe et produkt, der hedder dellevering. Ved køb af dette produkt betaler man for fragt, så man kan få pakken leveret til adressen. Man skal blot notere ordrenummeret på ordren, man ønsker afsendt, i kommentarfeltet.