Ændring af leveringsmetode

Med mange forskellige leveringsmetoder kan man komme i en situation, hvor man fortryder sit valg, eller er kommet til at vælge forkert. Dette kan vi heldigvis finde en løsning på.

Har man ikke fået en mail om afsendelsen af pakken, og ønsker man at få ændret leveringsmetoden, kan man ringe på 33 25 08 03, man-tors 10-17 og fredag 10-16. I samme tidsrum kan man også fange os på vores chat. Man er også altid velkommen til at sende os en mail på unisport@unisport.dk