Forskellen på original- og standardtryk

Vi tilbyder tryk til nærmest alle fodboldtrøjerne, der kan købes her på Unisport.dk. Vi har to forskellige former for tryk; original- og standardtryk. Herunder kan du læse om forskellene og om, hvordan du kan se, om det ønskede tryk er tilgængeligt i originalt tryk.

Originaltryk

Vi tilbyder et stort udvalg af originaltryk til diverse klubber. I ligaer som den engelske Premier League har vi alle bogstaver (A-Z) i originaltryk. Det samme gør sig gældende for topklubber i den spanske liga, hvor vi tilbyder alt tryk (ud over Æ, Ø og Å) til klubber som Barcelona og Real Madrid. Dette betyder, at vi på disse trøjer også kan tilbyde eget navn med den originale skrifttype.

Originaltryk er det officielle tryk, der bruges af klubberne, hvilket vil sige, at trykket er identisk med det, dine yndlingsspillere løber rundt med. Typisk er der et lille logo i bunden af tallet på det originale tryk, hvilket markerer, at det er det helt officielle.

Standardtryk

Når vi tilbyder standardtryk til trøjer, er det et tryk, vi selv fremstiller. Derfor har vi ikke mulighed for at gøre det lige så detaljeret som originaltrykket. Det vil sige, at der ikke vil være logoer i tallet, trykket kan ikke have mere end en enkelt farve, der kan ikke være skygger og enkelte skrifttyper kan ikke genskabes helt. Der er ingen garanti for, at standardtryk ligner det originale tryk, men vi gør altid vores ypperste for at få trykket til at være så tæt på originaltrykket, som det er muligt.

Vi vil altid tilpasse farven af trykket, så det passer til den bestilte trøje. Standardtrykket vil altså være samme farve som originaltrykket. Hvis der ikke er en bestemt farve, så vil vi altid vælge en farve, som komplementerer trøjen bedst. Det er ikke muligt selv at vælge farve på trykket.

Hvordan kan jeg se, om mit ønskede tryk er originaltryk?

På billedet herunder ses en dropdown menu, hvor man kan vælge spillere fra den pågældende klub. Enkelte spillere kan vælges med originaltryk, og dette vil fremgå af menuen.

Ønsker man eget navn på trøjen, vil det også stå meget klart, om man vil modtage det med original- eller standardtryk. Det vil også fremgå af den bekræftelse, man modtager, når ordren er bekræftet.

Herunder kan du se et eksempel på, hvad siden viser, alt efter om man kan vælge original- eller standardtryk.

Originaltryk

Standardtryk

Produkter med tryk, uanset art, og produkter med brodering kan ikke tages retur jvf. forbrugeraftaleloven, paragraf 18, stk. 2. nr. 3