Få tryk på din fodboldtrøje i butikken

Hvis man har købt en fodboldtrøje og efterfølgende ønsker at få tryk på trøjen, så er det muligt at tage fysisk forbi vores butik og få trykt denne trøje. Vores butik tilbyder et stort udvalg af originalt- og standardtryk, så du kan få personaliseret din trøje.

Er trøjen købt hos Unisport, og kan man fremvise kvittering eller faktura, så vil trykket på trøjen kun koste 150 DKK pr. trøje. Er trøjen derimod købt et andet sted, så vil det koste 200 DKK pr. trøje.

Det er kun muligt at få trykt trøjer i butikken hvis man møder op med trøjen, den kan ikke sendes der til. Typisk kan trøjen blive trykt på stedet, men det kan tage op til 24 timer før trøjen er klar til afhentning.

Bemærk: Unisport butikken trykker udelukkende på officielle produkter og klubtrøjer.