Dellevering af min ordre

Vi sender altid vores pakker samlet, når alle produkter er på lager og klar til afsendelse. Ordrens samlede leveringstid svarer derfor til leveringstiden på produktet med den længste levering.

Har man bestilt produkter med forskellig leveringstid, men ønsker det sendt i flere omgange, kan købe en dellevering via linket her.

Det er vigtigt, at man bruger samme mail som ved første køb.

Når man køber en dellevering, skal man gennemgå købsprocessen som ved en normal ordre. Man tilføjer delleveringen til kurven, og går derefter videre til betalingen. Man vælger derefter en af de følgende leveringsmetoder.

Herefter gennemfører man ordren, og så vi sørger for, at ordren bliver delleveret hurtigst muligt.

Bemærk: Det er ikke muligt at købe ekstra produkter, når man bestiller en dellevering.