Sådan plejer du dine læder- og mikrofiberstøvler.

Det er essentielt for støvlernes holdbarhed, at de bliver plejet korrekt.

Vi har lavet en video, som viser de vigtigste redskaber, og præcis hvordan man gør. Uanset om du spiller i læder- eller mikrofiberstøvler, så har vi den optimale vaskeanvisning lige her.

Tryk her, og bliv taget videre til youtube for at se videoen om støvlepleje.

Når du gør støvler rent, er det vigtigt, at du har de rigtige redskaber. Vi har har her lavet en kort liste over, hvad du skal bruge:

Mikrofiberstøvler:

En balje med vand

En børste med bløde hår

En fugtig klud eller et håndklæde

Læderstøvler:

En balje med vand

En børste med nylonhår/bløde hår

Læderbalsam/læderfedt

Du kan finde vores støvlepleje-produkter her.

Knopsystemet er også et vigtigt element, når man skal pleje sine støvler. Brug på forkert underlag kan betyde, at støvlerne går i stykker, og at reklamationen herved bortfalder. For mere information om knopper kan du læse nærmere her.