Sådan plejer du dine målmandshandsker

For en målmand er handskerne vigtigere end støvlerne, og derfor er plejen af handskerne også vigtig for ydeevnen.

Vi har lavet en video, hvor vi fortæller nærmere om, hvad du skal gøre for at få mest ud af dine målmandshandsker, og hvordan du bedst plejer dem.

Tryk her, og bliv taget videre til youtube for at se videoen om handskepleje.

Du har også mulighed for at købe noget af det populære tilbehør til dine handsker. Du kan finde det ved at klikke her.