Hvornår kommer der nye farvemodeller af fodboldstøvler?

Vi har aftaler med vores leverandører om, at vi ikke må udtale os om fremtidige modeller, kollektioner, farver eller lignende, før leverandøren har offentliggjort eller lanceret produktet.

Så snart vi har mulighed for at fortælle noget om nye modeller, vil denne oplysning være at finde på vores facebookside eller vores forside, som findes her.

Når vi ved noget om de nye støvler, har vi ofte kampagner eller lignende, så man modtager en mail, så snart vi har yderligere information. Man kan med fordel også tilmelde sig vores nyhedsbrev for altid at være helt up-to-date.