Størrelsesguide på trøjer, shorts mm.

Vi tilbyder en unik størrelsesguide på rigtigt mange af vores produkter. Både på fodboldtrøjer, træningstrøjer, shorts mm.

Vi måler selv størstedelen af vores produkter for at give en så præcis vejledning som overhovedet muligt. Da størrelser kan variere fra mærke til mærke, og ovenikøbet inden for samme mærke, er guiden en god måde at sikre sig, at man vælger den rette størrelse. Dette er især nyttigt ved køb af produkter med tilvalgt tryk eller lignende.

Du finder størrelsesguiden inde på det pågældende produkt - lige over feltet, hvor man vælger størrelse. Det vil se sådan her ud:

Er man inde på et spillersæt bestående af både trøje, shorts og strømper, skal man ind under de enkelte produkter for at finde størrelsesguiden.

Leder du efter størrelsesguide til fodboldstøvler, kan du se nærmere her.