Refunderingstid efter retursag og annulleringer

Der er forskellige refunderingstider alt efter hvilken refunderingsmetode man har valgt. Her under kan du læse om behandlingstiden i de forskellige situation. Når vi refunderer på en ordre, så er det altid til kortet der er brugt i ordren. Ønsker man refunderet til anden konto, bliver det gjort manuelt.

Når man får refunderet penge til sin konto, så er der mange ting der spiller indover. Hvilket kort er der brugt og hvordan vi har refunderet. Du kan læse mere om de metoder vi benytter.

Visa/Dankort

Visa/Dankort er kreditkort, og sørger altid for at der er hurtig betjening fra refunderingen sker, til pengene er på kontoen. Typisk går der ikke mere end 1-2 dage fra vi har refunderet, til man igen kan se pengene.

Visa Electron & MasterCard

Benytter man sig af et debitkort, så vil refunderingstiderne være lidt længere. Typisk er der tale om 3-5 hverdage, hvorefter pengene vil være at finde på kontoen.

Manuel refundering

Skal der refunderes til en anden konto, vil vores bogholderi lave en manuel refundering. Disse refunderinger bliver lavet en gang om ugen, og når de er lavet, går der typisk 1-2 dage før pengene er på kontoen. Det betyder at ventetid på disse refunderinger ofte er på omkring en uge.

Refunderingstider ved en annulleret ordre

Får man annulleret en ordre, så afhænger det igen af korttypen der er brugt. Har man benytter sig af Dankort, så vil reservationen aldrig fremgå på ordren, så det bliver ophævet, nærmest sekundet, hvor ordren bliver annulleret.

Bruger man derimod et Visa Electron, så fjernes reservationer hver 15. dag, så det sker cirka 2 gange om måneden.

Hvis man får annulleret en ordre, hvor der er brugt MasterCard, så er der lidt længere ventetid. Mastercard kan have en reservation tid helt op til 28. hverdage.

Fjernelse af reservation

Hos Unisport vil vi altid gerne hjælpe, og lange reservationstider har ingen interesse for os. Derfor vil vi meget gerne kontakte banken og høre om mulighederne for ophævelse af reservationen. Du er velkommen til at kontakte os på 33 25 08 03, eller unisport@unisport.dk.

Vigtigt: Man skal fremskaffe en mail på en bankrådgiver eller ens banks kortservice afdeling, så vi kan tage fat i den rette afdeling.