Trøje med løst eller krøllet tryk

Vores tryk-afdeling trykker alle vores trøjer, hvilket giver dem et personligt touch, som også spillerne løber rundt med på deres trøjer.

Når vi afsender trøjen fra vores lager, så bliver den lagt sammen og ned i posen. Vi oplever en sjælden gang i mellem, at trøjen kan blive bøjet eller trykket under forsendelsen, men der er heldigvis mulighed for at rette op på denne fejl, uden at man skal undvære trøjen.

Det samme gør sig gældende, hvis trykket er en smule løst i hjørnerne. Det er typisk, fordi den mangler 1-2 sekunder i vores trykmaskine. Det kan løses selv ved følgende fremgangsmåde, hvor det eneste, man skal bruge, er et strygejern og et viskestykke.

- Sæt strygejernet på laveste varme og uden damp.

- Læg et viskestykke i mellem strygejernet og trøjen, så man ikke stryger direkte på polyestertrøjen.

- Vend trøjen på vrangen

Så stryger man oven på viskestykket og sørger for at køre rundt over hele trykket. Herved gøres trykket glat eller opvarmes limen, så trykket sidder ordentligt på igen.

Krøller i bunden

Når trøjerne bliver udsat for høj varme, kan de områder, der ikke får tryk på, krølle lidt. Det er helt naturligt og vil gå væk i vask, eller via overstående fremgangsmåde.

Hvis dette ikke virker, skal vi have trøjen ind til reklamation, så vi kan få ordnet fejlen via vores trykmaskiner. Du kan læse mere om reklamationer her.