Der var en fejl ved modtagelse af min ordre

Hvis man har modtaget et produkt med fejl eller en anden størrelse end bestilt, så er det vigtigt at tage fat i vores kundeservice så hurtigt som muligt.

Vi kan kontaktes på 3325 0803, man-tors 10-21 og fredag 10-17. I samme tidsrum kan man også fange os i vores chat. Man er desuden altid velkommen til at sende os en mail på unisport@unisport.dk med billeder af det produkt, man har modtaget med fejl eller lignende.

Det anbefales, at man tager kontakt til os, inden man tager kontakt til fragtfirma, eller begynder at sende retur, så vi kan sikre os den optimale returneringsproces for alle parter.