Hvordan betaler jeg?

På Unisport.dk har vi et stort udvalg af betalingsmuligheder.

Betalingskort

Der kan købes med kredit- og debitkort. Vi tager i mod følgende kort.

- Dankort

- MasterCard

- Visa

- Visa Electron

- Maestro

Forbrugsforeningen

Er du medlem af Forbrugsforeningen, kan du også anvende dit FBF-kort. Dette skal indtastet som et almindeligt kreditkort.

Mobilepay

Mobilepay er en nem betalingsmulighed, hvor du ikke skal bruge andet end din telefon. Der bliver sendt en anmodning om beløbet, som skal godkendes inden for 5 minutter. Bemærk at man første gang skal bruge sin NemID for at registrere sin konto.

Klarna

Med Klarna er det nu muligt at betale med faktura hos Unisport. Der er mange forskellige faktura man kan vælge.

- Faktura, Betal om 14 dage

- Køb nu, Betal om X antal måneder

- Afbetaling, Betal i dit eget tempo

Afbetaling tilbyder forskellige månedintervaller, så man selv kan bestemme hvor hurtigt det skal gå.

Hvis man oplever problemer med Klarna, kan det være noget i godkendelses-processen. Man skal kontakte Klarna kundeservice på 69 91 88 81

De kan fanget alle hverdage mellem 9.00-17.00

Gavekort

Hos Unisport benytter vi os af en 20 cifres kode. Læs mere om indløsning af gavekort her.