Kundeservice    /    FAQ
Følg

Retur og ombytning

Du har naturligvis 30 dages retur på dit køb. Ønsker du at sende dit Unisport Partners produkt retur, skal dette ske med den returlabel, der er tilknyttet selve produktet. Vær opmærksom på, at du ikke kan benytte returlabel fra Unisport til dette. Har du ikke dit returlabel, kan du altid kontakte Unisport Kundeservice.

Det er ikke muligt at lave en direkte ombytning til en anden størrelse eller produkt. Ønskes dette anbefaler vi, at du blot sender din pakke retur med det returlabel der er modtaget med pakken. Herefter kan du placere en ny ordre.

Behold altid din returkvittering, da dette er din kvittering for forsendelsen retur.

Bemærk: Returneringer af Unisport partners skal som udgangspunkt altid foregå med det vedlagte returlabel fra adidas. Returneringer til adidas har en lidt længere behandlingstid, da den skal retur til deres lager i Tyskland og kan derfor tage ca. 7-10 hverdage. Hvis der anvendes et andet label, f.eks. et Unisport returlabel, så kan der være en endnu længere levering- og behandlingstid, da den i så fald først skal forbi vores lager og sendes videre til adidas herfra. 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere.
Drevet af Zendesk