Levering

Når du køber en vare, som indgår i Unisport Partners, sendes den direkte fra leverandørens eget lager. Du vil modtage en sms, når pakken afsendes. Bemærk, at det kun er muligt at levere til en hjemme- eller kontoradresse via PostNord Privat.

Bestiller du flere varer hos Unisport, som sendes direkte fra vores lager, vil der ske en del-levering af dine produkter. Du vil derfor modtage to beskeder om pakkens track & trace. Dette vil også af din ordrebekræftelse.